Ramen en deuren in aluminium.

B&B Construct koos AluK als leverancier van de aluminium systeemprofielen voor ramen en deuren (buitenschrijnwerk), omdat AluK een modern bedrijf is, dat voortdurend zoekt naar vernieuwende (innovatieve) en milieu-vriendelijke (ecologische) wijzen, waarop de hedendaagse norm van isolatie kan gehaald worden.

In de vele reeksen die het AluK-gamma u als klant aanbiedt, vindt u ongetwijfeld een profiel dat aan uw esthetische eisen én aan de geldende technische normering voldoet.

AluK Aluminium
Aluminium Ramen & Deuren

Waarom kiezen voor aluminium ramen en deuren?

 • goed isolerend (thermisch én akoestisch)
 • slank
 • sterk (uitermate geschikt voor grote raampartijen)
 • duurzaam
 • erg onderhoudsvriendelijk
 • 100% recycleerbaar
 • ruime keuze aan stijlen (van ultra strak en modern tot tijdloos en klassiek)
 • haast oneindig aanbod in RAL-kleuren (glanzend, mat, structuur en structuur metallic)
 • hoge mate van kleurvastheid

Enkele referenties

Buitenleven.

B&B Construct koos Pallazzo als leverancier van de aluminium systeemprofielen voor veranda's, omdat Pallazzo een modern bedrijf is, dat werkt met AluK-profielen, die eenzelfde kwaliteit garanderen als onze ramen en deuren. Ook in hun aanbod vindt u beslist iets dat volkomen in de lijn ligt van uw verwachtingen.

AluK Aluminium
Aluminium Veranda's Pallazzo

Waarom kiezen voor een veranda in aluminium?

 • sterk (uitermate geschikt voor grote overkappingen/openingen)
 • duurzaam
 • erg onderhoudsvriendelijk
 • 100% recycleerbaar
 • ruime keuze aan stijlen (van modern tot klassiek)
 • haast oneindig aanbod in RAL-kleuren (glanzend, mat, structuur en structuur metallic)
 • hoge mate van kleurvastheid

Enkele referenties

B&B Construct Zonnetenten

Zonnetenten

B&B Construct heeft geen voorkeur voor een leverancier van zonnetenten. De keuze hangt af van de smaak van de klant inzake model en het soort doek. Na overleg met de klant worden alle opties, die aan de verwachtingen kunnen voldoen, voorgesteld en besproken, waarna de klant zelf beslist voor welke zonnetent er gekozen wordt.

 

B&B Construct Rolluiken

Inbouwrolluiken

Traditionele inbouwrolluiken worden gemonteerd in de spouw, boven het raam of deurkozijn, waardoor ze enkel zichtbaar zijn als je ze naar beneden laat.

Voorzetrolluiken

Het grote voordeel dat voorzetrolluiken hebben, is dat ze op elk moment kunnen worden geplaatst. Snel, eenvoudig en zelfs zonder kap- of breekwerk! Dit type rolluik kan dus zowel bij nieuwbouw als renovatie worden toegepast.

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden steeds samen met uw ramen en deuren geplaatst. Dat maakt ze uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen en woningen waar de ramen volledig worden vervangen. Dit type rolluik biedt een perfect alternatief voor de traditionele inbouwrolluiken van vroeger, waarbij het rolluik werd gehangen in een opening boven het raam.

Shutter X - luchtdicht inbouwrolluik

Bouwplannen in het vooruitzicht? Dan kan u er niet meer omheen! Jaarlijks verstrengt de energieprestatieregelgeving met als doel om voor meer energiezuinige woningen te zorgen. Luchtdicht bouwen speelt daar een zeer belangrijke rol in.

 

Aluminium Windvaste Buitenscreens

Windvaste Buitenscreens

B&B Construct heeft geen voorkeur voor een leverancier van screens. De keuze hangt af van de smaak van de klant inzake model van de screenbak, de optie voor in- of opbouw en het soort doek. Na overleg met de klant worden alle opties, die aan de verwachtingen voldoen, voorgesteld en besproken, waarna de klant zelf beslist voor welke screen er gekozen wordt.

Enkele referenties

Vliegenramen

B&B Construct biedt ook de mogelijkheid om vliegramen aan te leveren voor opendraaiende ramen, voor deuren en (hef)schuiframen. Bij (hef)schuiframen kan de klant kiezen tussen een vaste hor of een schuifhor.

Alle aluminium horren worden aangeleverd in dezelfde RAL-kleur als de ramen en/of deuren.

Aan te raden is de mogelijkheid (vooral bij schuifhorren en hordeuren) vooraf te bespreken met de schrijnwerker om problemen bij plaatsing te voorkomen.

 

Interesse in aluminium ramen of deuren? Contacteer ons vrijblijvend!

Contact