Polysun

Zonwering in isolatieglas voor verschillende toepassingen.

B&B Construct is exclusief Polysunpunt voor deze regio. Polysun is hét merk voor zonwerende systemen in isolatieglas en drievoudig glas. U kunt bij ons terecht om de systemen te bekijken. We beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van advies.

Bij Polysun systemen is de jalozie, plissé of het rolgordijn in het isolatieglas ingebouwd. De zonwering zit in de volledig afgesloten ruimte tussen het glas.

Polysun

Waarom kiezen voor zonwering tussen glas?

  • nooit meer lamellen schoonmaken
  • bespaart ruimte achter het glas
  • duurzame onderdelen
  • biedt privacy
  • uitstekende licht- en warmteregulering
  • beschadigt niet
  • lange levensduur

Producten

Polysun Jaloezieën

Jaloezieën

Hou je van een strakke en tijdloze zonwering? Kies dan Polysun ScreenLine jaloezieën. De jaloezieën tussen het glas zijn eenvoudig te bedienen met een koord, (draai)knop, schuifmagneet, draadloze batterijmodule of een interne of externe motor. Jij kiest.

Meer info

Polysun Jaloezieën Smal

Jaloezieën Smal

Ga je renoveren? Deze Polysun ScreenLine zonwering past perfect in bestaande ramen. En omdat je smalle lamellen, afhankelijk van de bediening, eenvoudig kunt optrekken, neeerlaten en kantelen is ook hier een optimale warmte- en lichtregulering perfect mogelijk.

Meer info

Polysun Plissé

Plissé

Polysun ScreenLine Plissé zonwering in isolatieglas is een pure sfeermaker. Het doek geeft warmte aan elk interieur en zorgt zelfs in gesloten toestand nog voor lichtinval in de kamer. Je hebt de keuze uit 2 doekvarianten.

Meer info

Polysun Plissé Black Out

Plissé Black Out

Wil je een kamer volledig kunnen verduisteren? Polysun ScreenLine Plissé Black Out doet precies wat het belooft! Het systeem heeft een dubbelzijdig plissé met aan de binnenzijde een folie waardoor er geen straaltje licht door het doek komt, ook niet langs de zijkanten.

Meer info

Polysun Rolgordijn

Rolgordijn

Het Polysun ScreenLine Rolgordijn is enig in zijn soort. Er bestaat geen enkel ander merk met een vergelijkbaar systeem. Door het gebruik van Verosol doek in plaats van folie combineert het alle voordelen van een gewoon rolgordijn met die van een rolgordijn tussen het glas.

Meer info

Enkele referenties

Interesse in polysun? Contacteer ons vrijblijvend!

Contact